Kayseri Hazır mısın? – Son Başvuru Tarihi 7 Haziran

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde binlerce genci ağırlayan ve büyük bir heyecanla beklenen Gençlik Kamplarına başvurular başladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayseri Hazır mısın? – Son Başvuru Tarihi 7 Haziran

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından duyurulan, ücretsiz hizmet veren gençlik kamplarına başvurular başladı. Başvuruda bulunmak isteyenler için, son tarih 7 Haziran 2024 olarak belirtildi.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 2002’den bu yana binlerce gence kapılarını açıyor. Yaz, kış ve tematik kamplar olarak Ulusal Kamp Dönemi ve Tematik Kamp Dönemi adı altında faaliyetler gösteren Gençlik Kampları, 35 farklı ilde 13’ü deniz ve 37’si doğa olmak üzere 50 farklı kamp alanında hizmet veriyor.

Kayseri Hazır mısın? – Son Başvuru Tarihi 7 Haziran

Gençlik kampları, kamp sorumluları ve gönüllü kamp liderleri koordinasyonunda, gençler arasında pozitif rekabet duygusunun geliştirilmesi ve serbest zamanlarının etkin değerlendirilmesinde rekreasyon alanları inşa etmek üzere eğlence, macera, adrenalin dolu etkinlikler ve aktivitelerle gençlere farklı bir deneyim sunuyor.

Gençlerin kendilerini keşfetmesini ve yeni arkadaşlıklar kurmasını sağlayan gençlik Kampları; zaman yönetimi, planlama, uygulama ve temel yaşam becerileri gibi yetkinlik alanlarının genişlemesine destek olmak, toplum hayatına adaptasyonda bireysel ödev ve sorumluluklara dair bilinç edinilmesine yönelik istasyon eğitimleriyle de zenginleştirilmiştir.

Gençlik ve Spor il Müdürlüğüne bağlı bir kamp alanı da Kayseri Erciyes Gençlik Kampı ismiyle Kayseri’de bulunuyor. 

Kayseri Hazır mısın? – Son Başvuru Tarihi 7 Haziran