Kayseri Hal fiyatları yenilendi - İşte en yüksek ve düşük fiyatlar!
Kayseri Hal'inde 14 Mayıs Çarşamba günü itibarıyla güncellenen fiyatlar belli oldu. Limon, sarımsak, üzüm ve kirazda dikkat çeken artış yaşanırken salatalık, soğan ve patates fiyatlarında düşüş gözlemlendi. İşte 14 Mayıs Çarşamba Kayseri Hal fiyatları… Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…
Kayseri Hal'inde neredeyse her gün fiyatlarda güncellemeler yapılıyor. Fiyatlarda yaşanan düşüş ve artışların neticesinde Hal’in en yüksek ve düşük fiyatları da belli oldu.
Kayseri Hal’inde limon, sarımsak, kabya biber, kivi, üzüm, ayva, çilek ve kirazda fiyat artışı yaşandı. Limon yüzde 12’lik bir artışlar 65 TL’ye yükseldi. Sarımsağın kilogram fiyatında yaşanan yüzde 35 artış tabelalara 270 TL olarak yansıdı. Kabya biber 75 TL’ye yükselirken, kivi de 140 TL’ye kadar çıkış gösterdi. Beyaz ve siyah üzüm de 240 TL’ye kadar fiyat artışı gözlemlendi. Mevsim meyvesi olan çilekte 115 TL’ye çıktı.
Salatalık, soğan, karnabahar, patates, erik ve kayısının fiyatlarında da düşüş gözlemlendi. Salatalık 30 TL’ye kadar düşerken, soğan 18 TL olarak belirtildi. Patates 30 TL’ye kadar gerilerken, mevsim meyvesi erik 160 TL’ye, kayısı ise 40 TL’ye kadar düştü.
İşte 14 Mayıs Kayseri Hal Fiyatları
Fiyatlarda belirtilen yüksek rakamlar 1. sınıf kalite ürünlerin fiyatlarıdır. İkinci ve üçüncü sınıf kaliteli ürünlerin fiyatları ilk sırada açıklanan düşük fiyatlardır.
- Limon: 30-65 TL
- Salatalık: 18-30 TL
- Soğan kuru: 12-18 TL
- Sarımsak: 160-270 TL
- Sarımsak (taze): 80-90 TL
- Kabya Biber: 75-90 TL
- Dolma Biber: 22-25 TL
- Köy Biberi: 21-28 TL
- Fasulye: 50-55 TL
- Domates: 35-52 TL
- Kokteyl Domates: 38-48 TL
- Kabak: 20-33 TL
- Brokoli: 43-45 TL
- Karnabahar: 33-35 TL
- Patates: 17-30 TL
- Patlıcan: 25-60 TL
- Mantar: 50-170 TL
- Muz (Anamur): 90-110 TL
- Kivi: 140-150 TL
- Elma: 25-65 TL
- Ananas: 145-150 TL
- Armut: 60-75 TL
- Ejder meyvesi: 340-350 TL
- Erik: 150-160 TL
- Beyaz üzüm: 160-170 TL
- Siyah üzüm: 240-250 TL
- Ayva: 15-40 TL
- Çilek: 115-130 TL
- Havuç: 15-42 TL
- Çağla kayısı: 30-70 TL
- Kayısı: 40-50 TL
- Karpuz: 35-40 TL
- Nektari: 150-170 TL
- Yeni Dünya: 80-85 TL
- Kiraz: 280-300 TL
- Kavun: 40-45 TL
- Şeftali: 115-125 TL