Kayseri Erdoğan Mitinginde Sürpriz Konuk: Müge Anlı'nın Misafiri...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitinge, fenomen program olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'e konuk olan o isimde mitingde yer aldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri Erdoğan Mitinginde Sürpriz Konuk: Müge Anlı'nın Misafiri...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği mitinge, ATV’nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’e konuk olan ve Kayserililerin yakından tanıdığı o isimde mitingde yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın düzenlediği miting, Kayseri halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. ATV'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in konuğu olan Hatice Kahraman, mitingde görüntülendi. Kayseri’de meydana gelen bir hırsızlık olayında Hatice Kahraman 75 yaşındaki eşi Metin Kahraman ile ünlü Gazeteci Müge Anlı’nın programına katılmıştı.

Kayseri Erdoğan Mitinginde Sürpriz Konuk: Müge Anlı'nın Misafiri...

Çiftin zararı karşılandı

Kayserili Metin ve Hatice Kahraman çiftçi gündeme bomba gibi düşmüştü. Metin Kahraman 2020’nin Ağustos ayında sokakta tanıştığı Yeşim Yağcı’yı evine davet etmesi sonrası yağcı, Hatice Kahraman’ın 130 bin lira değerindeki altınlarını çalmıştı. Kahraman çifti olayın aydınlatılması için Müge Anlı’dan yardım istemişti. Olay kısa süre içerisinde çok konuşulur hale geldi. Çiftin yaşadığı olaya üzülen bir hayırsever Müge Anlı'yı arayarak; ‘Annemle babama benziyorlar. Onların mağduriyetini ben gidereceğim’ demesi üzerine 130 bin liralık zarar karşılandı.