Kayseri Emar Grup FK hazırlık maçında güldü!

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kayseri Emar Grup FK hazırlık maçında Maraş ekibi Türkoğlu Belediyespor'u konuk etti. Kayseri ekibi rakibini 2-0 mağlup etti.

Kayseri Emar Grup FK hazırlık maçında güldü!

Müsabakanın 40. dakikasındada Ali Yakup ve 45. dakikasında Bulut Akbaş’ın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrılan Emar Grup, lig öncesi güç denemesi yaptı. 78. dakikada konuk ekip penaltı vuruşunda Kayseri Emar Grup FK kalecisi Samet Karakoyun’u geçemedi.
Karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan Teknik patron Ferhat Kurnaz, "Hedeflerimizden hiçbir şekilde sapmadık çalışmalarımıza bu doğrultuda devam ediyoruz. Yönetiminden futbolculara kadar iyi bir uyum yakaladıklarını belirten kurnaz mutlu sona ulaşmak istiyoruz" dedi.
Daha sonra konuşan Kayseri Emar Grup FK ikinci başkanı Oğulcan Karahan, "1 Aralık'tan beri hazırlıklarımıza hız kesmeden devam ediyoruz nihayet çok mücadele verdiğimiz başlaması için gereken her şeyi yaptığımız Bölgesel Amatör Lig başlıyor, bizim hedefimiz Şampiyonluk diliyorum ki kazasız belasız bu sezonu tamamlar mutlu sona ulaşan taraf biz oluruz" ifadelerini kullandı.
Kayseri Emar Grup FK Başkanı Emre Arıkan ise, "öncelikle Bölgesel Amatör Lig bütün futbolcu kardeşlerime yönetimimize ve Lig’de mücadele edecek takımlarımıza hayırlı olsun. Bizler amacımıza hedefimize Bölgesel Amatör Lig’in başlamasıyla ulaşmış durumdayız. Yaptığımız yerli ve yabancı transferler ile gücümüze güç kattık inşallah “Biz Şampiyon Olacağız” şeklinde konuştu.

>Spor servisi