Kayseri ekibinden 6 gollü gövde gösterisi! Adem Çak'tan dikkat çeken mesaj
Erciyes 38 FK'nın Adanaspor karşısında aldığı farklı galibiyetin ardından Teknik Direktör Adem Çak konuştu. Sahadaki performanstan memnun olan Çak'ın gelecek maçlara ilişkin sözleri, takımın hedefini de ortaya koydu.
3. Lig ekibi Erciyes 38 FK Teknik Direktörü Adem Çak, 6-1 kazandıkları Adanaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, ‘Bugün elde ettiğimiz başarıyı geride bırakarak yolumuza devam edeceğiz. Önümüzdeki maça odaklanacağız. Hedefimiz Erciyes 38 FK’yı daha iyi yerlere getirmek’ dedi.
Nesine 3 Lig 3. Grup’ta mücadele eden Erciyes 38 FK, haftayı galibiyetle kapattı. Kayseri temsilcisi Adanaspor’u 6-1’lik skorla mağlup etti. Takımın şuan geldiği nokta ve alınan galibiyetle ilgili değerlendirmelerde bulunan Erciyes 38 FK Teknik Direktörü Adem Çak, ‘Haftayı galibiyetle kapattık ve büyük sevinç içindeyiz. Öncelikle rakibimiz karşısında 6-1’lik skorla kazanmak kadar oyuncularımın maç sonuna kadar oyun disiplininden kopmamaları çok önemliydi. Birlikte hareket ettik ve ortaya iyin bir futbol koyduk. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Türkiye Kupası maçının ardından ligde de bu performansı göstermek bizim adımıza değerli. Her geçen gün birbirimizi daha iyi tanıyor oyun anlayışımızı sahaya yansıtıyoruz. Ancak hiçbir galibiyet bizi rehavete sürüklememeli. Eksiklerimizi analiz ederek gelişmeye ve her maça üzerine koyarak ilerlemeye devam edeceğiz’ diye konuştu.
‘Hedefimiz ERCİYES 38 FK’yı iyi yerlere getirmek’
Sözlerini sürdüren Çak, ‘Bu süreçte bizden desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz Sayın Baki Ersoy ve Kulüp Başkanımız Latif Ersoy, yönetime teşekkür ederim. Teknik ekibim ve oyuncularımıza ve kulübümüzün tüm paydaşlarıyla aynı hedef doğrultusunda çalışıyoruz. Bugün elde ettiğimiz başarıyı geride bırakarak yolumuza devam edeceğiz. Önümüzdeki maça odaklanacağız. Hedefimiz Erciyes 38 FK’yı daha iyi yerlere getirmek’ ifadelerini kullandı.