Kayseri Eczacı Odası'ndan Ahde Vefa konseri

Kayseri Eczacı Odası Türk Sanat Müziği Korosu eczacılara moral amacıyla Ahde Vefa konseri düzenledi. Eczacı Odası'nın programı üyelerden yoğun ilgi gördü.

Kayseri Eczacı Odası'ndan Ahde Vefa konseri

Kayseri Eczacı Odası Türk Sanat Müziği Korosu öncülüğünde Ahde Vefa konseri gerçekleştirildi. Programa eski Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Başkanı Oğuzhan Ulutaş, Kayseri Eczacı Odası Yönetim Kurulu ve çok sayıda üye katıldı. Ecz. Hatif Hasşerbetçi’nin şefliğinde 21 eserin korist ve solistlerce sunulduğu konser Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde düzenlendi.  Yoğun katılımın olduğu konser ilgiyle izlenirken , 33 kişiden oluşan koronun performansı izleyecilerden büyük beğeni topladı.

Konser sonunda plaket takdimi üzere sahneye çıkan Kayseri Eczacı  Odası Başkanı Uğur Nuri Akın, “Koromuzun yoğun çabaları ve özverili çalışmalarıyla sayesinde Kayseri Eczacı Odası Türk Sanat Müziği Koromuzun konserinde bir kez daha sizlerle birlikte olmanı mutluluğunu yaşıyoruz. Vefat eden meslektaşlarımız ve sağlık çalışanlarımızı da andığımız hüzünlü bir yılı geride bırakırken yeni yıl yeni umuttur diyerek LÖSEV ile ortak hareket edip 800 meslektaşımızın adına, tedavi gören çocuklarımıza çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi takdim ettik. Herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

>>Selma Kösedağ