Kayseri'den ilginç görüntü – Adanalı olabilir mi?

Dünyaca 2024 yılına girdiğimiz yılbaşı gecesi Kayseri'de bir kişi 2025 yılını kutladı. Görüntü 'Sürücü Adanalı olabilir mi?' yorumlarını da beraberinde getirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayseri'den ilginç görüntü – Adanalı olabilir mi?

Tüm dünyada 2024 yılının gelişini kutladığımız yılbaşı gecesinde Kayserili bir vatandaşın arkasında bulunan yazı dikkat çekti. Kayserili vatandaş aracın arkasında yazan ‘Hoş geldin 2025’ yazısıyla 2025 yılının gelişini kutladı. Görüntü 'Sürücü Adanalı olabilir mi?' yorumlarını da beraberinde getirdi. 

Adanalıların her yıl bir sonraki yılın coşkusunu yaşadığı artık herkes tarafından biliniyor. Tüm dünya 31 Aralık gecesi yeni yılı coşkuyla kutlarken Adanalılar bir sonraki yılı kutluyor. Bu yıl da geleneği bozmayan Adanalılar yine 2024’ün gelişiyle 2025’i kutladı.

2024 yılına sayılı günler kala Kayseri’de de bir Adana kebapçısı camlarına yazdığı ‘Hoş geldin 2025’ yazısıyla 2025 yılını kutlayarak görenleri şaşırtmıştı.

Dün gece trafikteki bir aracın arkasında bulunan yazı dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada da yayılan görüntüde aracın arka camında ‘Hoş geldin 2025’ yazısı yer alıyor. Paylaşımı gören kullanıcılar araç sahibinin Adanalı olabileceği yönünde yorumlarda bulunuyor.