Kayseri'deki o müdürlük 103 işçi arıyor! Başvurular bugün başladı...

Kayseri'deki o müdürlük 103 işçi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular ise bugün başladı. Peki işe alım şartları neler? Hangi tarihler arasında başvuru yapılabilecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri'deki o müdürlük 103 işçi arıyor! Başvurular bugün başladı...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Gençlik ve Spor Müdürlüğü yurtlarında çalışmak üzere 103 işçi alacağını duyurdu. İŞKUR ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde 9 ay süreyle, yurtların ihtiyaçlarının giderilmesi ve barınma şartlarının iyileştirilmesi faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere 103 kişilik geçici süreli Toplum Yararına Program (TYP) belirli bir takvim çerçevesinde hayata geçirilecek. 

Başvurular bugün başladı!

Başvurular bugün (23 Ağustos) başladı. Son başvuru tarihi ise 27 Ağustos 2023 olarak duyuruldu.
Diğer yandan seçmeler 29 Ağustos’ta noter huzurundaki kura ile yapılacak. Seçmelerin ardından çalışmanın başlangıç tarihi 01 Eylül 2023, bitiş tarihi ise 31 Mayıs 2024 olarak ilan edildi.
Sonuçlar İŞKUR ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ilan panolarında 30 Ağustos 2023 tarihinde açıklanarak işe alımlar gerçekleşecek.

TYP için gereken şartlar
İşsiz olmak gerekiyor ve hane gelir şartı kontrolünün de yapılacağı şartlar arasında yer alıyor. Adayın hane gelirinin ise 17 bin 103,48 TL'nin altında olması gerekiyor. 

Kayseri'deki o müdürlük 103 işçi arıyor! Başvurular bugün başladı...