Kayseri'de Zincir Marketlere Denetim Şoku!

Kayseri'nin de aralarında bulunduğu 10 ilde zincir marketlere yönelik denetim yapıldı. Operasyon şeklinde düzenlenen denetimler market görevlileri üzerinde şok etkisi yarattı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de Zincir Marketlere Denetim Şoku!

Ramazan ayının yaklaşmasıyla tatlı bir telaş içerisine giren vatandaşların hazırlıklarını daha huzurlu ve güvenli hale getirmek için Ticaret Bakanlığı ekipleri aralarında Kayseri’nin de bulunduğu farklı illerde zincir marketlerde denetimlerde bulundu.

Kayseri'de Zincir Marketlere Denetim Şoku!

Operasyon şeklinde düzenlenen denetimler görevliler üzerinde şok etkisi yarattı. Bakanlık tarafından hali hazırda düzenli olarak gerçekleştirilen denetimler, ramazan ayı fırsatçılarına göz açtırmamak için sıklaştırıldı. Vatandaşların süreklilik isteyen harcamalarına yönelik temel ihtiyaç ve temel gıda etiket fiyatları ile kasa fiyatlarını karşılaştırdı. Denetimlerde ayrıca ürünlerin sok kullanma tarihleri, meyve ve sebzelerin hal kayıt sistemleri de kontrol edildi. 

Ticaret Bakanlığı Ekipleri denetimlerini içlerinde Adana, İzmir, Ankara gibi büyükşehirlerinde bulunduğu 10 ilde eşzamanlı olarak gerçekleştirdi.