Kayseri'de zeytin dalı – Küslük sona mı erdi?

Kayseri'de AK Parti Teşkilatında yeni gelişmeler yaşanıyor. İlçe belediye başkan adayı olarak Esat Öztürk'ün açıklanmasının ardından AK Parti İlçe Başkanı Esat Türkmenoğlu istifa etmişti. Öztürk Türkmenoğlu'na zeytin dalı uzattı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de zeytin dalı – Küslük sona mı erdi?

Kayseri’de ilçe belediye başkan adayları arasında Yahyalı ilçesine Esat Öztürk’ün isminin açıklanmasının ardından AK Parti İlçe Başkanı Esat Türkmenoğlu istifa etmişti. Öztürk Türkmenoğlu’nu ziyaret ederek zeytin dalı uzattı. 

Kayseri'de zeytin dalı – Küslük sona mı erdi?

Kayseri’de AK Parti’nin belediye başkan adaylarının açıklandığı sırada AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Esat Türkmenoğlu istifa ettiğini duyurmuştu.

Türkmenoğlu AK Parti’nin Yahyalı’da belediye başkan adayı olarak Esat Öztürk ile devam kararı almasına tepki olarak 7 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etmişti.

Türkmenoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımında, ‘Eksiğiyle, noksanıyla; elimizden geldiğince görevimizi hakkıyla yapmaya gayret gösterdik bir kusurumuz olmuşsa affola. Hepiniz haklarınızı helal ediniz ve Allah'a emanet olunuz. Şahıslar gelip geçer, ama bu DAVA ilâ nihaye bakidir. Rabbim Cumhurbaşkanımızın yar ve yardımcısı olsun’ ifadelerine yer vermişti.

Türkmenoğlu’nun ardından Yahyalı’da AK Parti Yahyalı Gençlik Kolları Başkanı Ali Burak Yapıcı ve Yahyalı Yeşilköy AK Parti mahalle temsilcisi Cumali Çarbuga da istifa ettiklerini duyurmuştu.

Yaşananların sonrasında Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ün paylaşımı gözlerden kaçmadı. Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, istifa eden ilçe başkanı Esat Türkmenoğlu’nu ziyaret etti. 

Kayseri'de zeytin dalı – Küslük sona mı erdi?

Başkan Öztürk ziyaretini şu açıklama ile paylaştı, ‘Değerli Hemşehrilerimiz; Geçmişte aramızda yaşanan görüş ayrılıklarını geride bırakarak, birlik ve beraberlik mesajı vermek için bir araya geldik. Hepimiz aynı siyasi görüşe sahibiz ve artık daha güçlü bir birlik içindeyiz. Geleceğimizi birlikte şekillendirecek ve ilçemizi daha iyi bir noktaya taşıyacak adımları birlikte atacağız. Bu birlik ve dayanışma ruhuyla, daha yaşanabilir bir Yahyalı için el ele vereceğiz. Önceki dönem AK Parti Yahyalı İlçe Başkanlığını yapan Esat Türkmenoğlu başkanımıza bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla...’