Kayseri'de yurtta sürpriz gece! Öğrenciler kendilerini müziğe bıraktı

Kayseri'de yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte üniversite öğrencilerine yönelik dikkat çeken bir etkinlik gerçekleştirildi. Yurt bahçesinde başlayan müzikli gece kısa sürede renkli görüntülere sahne olurken öğrenciler şarkılara eşlik edip halay çekti.

Üniversitelerde yeni dönemin başlamasının ardından Kayseri’de yurtta kalan öğrenciler için düzenlenen etkinliklere bir yenisi eklendi. Talas Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren ve konserleriyle adını farklı şehirlerde de duyuran Grup Şantiye, bu kez Melikgazi Kız Öğrenci Yurdunda sahneye çıktı.

Konsere Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı ile yurt yöneticileri ve çalışanları da katıldı.

Kayseri'de yurtta sürpriz gece! Öğrenciler kendilerini müziğe bıraktı

Şarkılar söylendi, halaylar çekildi

Grup Şantiye’nin seslendirdiği parçalara öğrenciler de eşlik etti. Konser ilerledikçe eğlence daha da artarken gençler zaman zaman halay çekerek yeni eğitim öğretim döneminin yoğunluğu öncesinde moral depoladı.

Kayseri'de yurtta sürpriz gece! Öğrenciler kendilerini müziğe bıraktı

Başkan Yalçın öğrencilere seslendi

Konserin ardından öğrencilerle konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri’nin güvenli bir şehir olduğunun altını çizerek gençlere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Kayseri’de uzun yıllardır yöneticilik yaptığını ifade eden Yalçın, büyükşehirlerde üniversite okuyan öğrencilerin gün içerisinde ulaşım için uzun süre harcamak zorunda kaldığını söyledi. Kayseri’de öğrencilerin bu açıdan önemli bir zaman avantajına sahip olduğunu belirten Yalçın, gençlere kazandıkları zamanı kişisel gelişimleri için değerlendirmelerini tavsiyes etti.

Yalçın ayrıca öğrencilere, ‘Siz bizim için değerlisiniz, size hizmet etmek için görev yapıyoruz’ mesajını verdi.

Kayseri'de yurtta sürpriz gece! Öğrenciler kendilerini müziğe bıraktı

Kabakçı’dan teşekkür geldi

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı da etkinlikte yaptığı konuşmada Mustafa Yalçın’ın öğrencilere yönelik çalışmalarına değindi. Kabakçı, düzenlenen konser nedeniyle Yalçın’a teşekkür etti.

Öğrenciler gecenin sonunda ne dedi?

Konserden duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler ise etkinliğin kendileri için güzel bir moral olduğunu belirtti. Grup Şantiye’yi yurtlarının bahçesinde dinleme fırsatı bulduklarını ifade eden gençler, keyifli bir akşam geçirdiklerini söyleyerek Başkan Yalçın’a teşekkür etti.