Kayseri'de yeni başkan belli oldu!

Kayseri Tabip Odası'nın yeni başkanı belli oldu. Tabip Odası eski Başkanı Doç. Dr. Mehmet İlhan Şahin yeniden başkanlığı seçildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de yeni başkan belli oldu!

Kayseri Tabip Odası Başkanlığı’nda bayrak değişimi yaşandı. 2020-2022 yılları arasında da başkanlık görevi yapan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doç. Dr. Mehmet İlhan Şahin yeniden Tabip Odası Başkanı seçildi.

Kayseri Tabip Odası’nın yeni Başkanı Doç. Dr. Mehmet İlhan Şahin oldu. Yapılan genel kurulun ardından, Doç. Dr. Türkmen Bahadır Arıkan görevini helallik isteyerek bıraktı.

Yeniden başkanlığa seçilen Şahin sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak, ‘Bugün yapılan seçimde ekibimize gösterdikleri teveccüh için Tabip Odamızın üyelerine çok teşekkür ederim. Yetkili organlara seçilen tüm meslektaşlarımızı kutlarım. Yeni yönetim kurulu olarak mazbatamızı alır almaz görevimizi şevkle yapmak için hazırız’ ifadelerini kullandı. 

İşte Mehmet İlhan Şahin'in yönetim kurulu listesi, 

Kayseri'de yeni başkan belli oldu!

Mehmet İlhan Şahin kimdir?

2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Mehmet İlhan Şahin 2010 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan uzmanlığını aldı. 2010-2011 yılları arasında Şanlıurfa Akçakale Devlet Hastanesi’nde uzman doktor olarak zorunlu devlet hizmetinde bulunan Şahin, 2011-2014 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi’nde Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. Şahin, 2014-2017 yılları arasında ABD’de Harvard Üniversitesi’nin Kulak Burun boğaz ve Göz hastanesi olan Massachusetts Eye&Ear Infirmary’de doktora sonrası araştırmacı olarak çalışarak 2020 yılında Doçentlik unvanını aldı. 2011 yılından itibaren öğretim görevlisi, yardımcı doçent ve doçent olarak çalıştığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan 2022 yılında ayrılıp İstanbul Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı’na geçen Mehmet İlhan Şahin, 2023 yılında ise yeniden Erciyes Üniversitesi’ne döndü.