Kayseri'de yarın iki adres hareketlenecek: Peki, nerede ne olacak?
Kayseri'de 3 Ekim Cumartesi günü aynı ilçede iki ayrı adres hareketlenecek. Sabah saatlerinde başlayacak programda önce bir kapı açılacak, hemen ardından başka bir noktaya geçilecek. Günün ikinci buluşmasında ise sandık kurulacak. Peki, yarın nerede ne olacak?
Kayseri’de yarın gözlerin çevrileceği adreslerden biri belli oldu. Sabah saatlerinden itibaren başlayacak hareketlilik tek bir programla da sınırlı kalmayacak. Aralarında yalnızca bir saat bulunan iki buluşma için saat ve adres bilgileri paylaşıldı.
İlk program saat 10.30’da başlayacak. Ardından adres değişecek ve saat 11.30’u gösterdiğinde günün ikinci buluşmasına geçilecek. Program öncesinde katılım çağrısı da yapıldı.
Önce o kapı açılacak
İki programın adresi Tomarza olacak. YENİ Parti Tomarza İlçe Başkanlığı, 3 Ekim Cumartesi günü ilk olarak yeni parti binasının kapılarını açacak. Açılış saat 10.30’da Yavuzselim Mahallesi Eski Pazar Yeri’nde gerçekleştirilecek. Ancak ilçedeki siyasi hareketlilik açılışla sona ermeyecek.
Bir saat sonra adres değişecek
Saat 11.30’da bu kez Tomarza Halk Eğitim Merkezi’nde sandık kurulacak. YENİ Parti Tomarza İlçe Başkanlığı’nın 1. Olağan Kongresi gerçekleştirilecek.
YENİ Parti Kurucu Tomarza İlçe Başkanı Enbiya Aydın da iki program öncesinde davette bulundu. Aydın, parti üyeleri ve gönüldaşları önce parti binasının açılışına, ardından gerçekleştirilecek kongreye katılmaya çağırdı.