Kayseri'de yamaç paraşütü maliyeti ne kadar?

Kayseri'de adrenalin tutkunları için bir haberimiz var. Kayseri'de yapılabilecek aktiviteler arasında ilk akla gelen yamaç paraşütünün 2024 yılı maliyetini araştırdık. Detaylar haberimizde…

Kayseri'de yamaç paraşütü maliyeti ne kadar?

Kayseri’de adrenalin isteyen vatandaşlar için bir haberimiz var. Kayseri’de yamaç paraşütü yapmak isteyenler için 2024 yılı yamaç paraşütü maliyetini araştırdık.

Yamaç Paraşütü dağlardan ve yüksek yamaçlardan atlanarak yapılan bir hava sporu olmakla beraber Kayseri’de adrenalin tutkunlarının en çok tercih ettiği aktiviteler arasında geliyor. Yamaç paraşütü için gerekli koşulların sağlanması gerekiyor. Yamaç Paraşütü, ilkbahar ve sonbahar ayları arasında güneşli, sakin ve yağmursuz havalarda yapılması gerekiyor.

Kayseri'de yamaç paraşütü maliyeti ne kadar?

Kayseri’de çoğunlukla Ali dağında gerçekleştirilen yamaç paraşütü sporu için çeşitli şirketlerin aracılığıyla gidiş-dönüş, uçuştan önce kısa eğitim ve pilotla beraber uçuş gibi paketler Kayserili vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Kayseri 2024 yılı yamaç paraşütü uçuş maliyetini araştırdık. Kayseri’de şirketlerin sağladığı yamaç paraşütü uçuş paketini almak isteyenler ilk olarak uçuş yapmak istediği tarihten iki gün önce randevu oluşturması gerekiyor. Uçuşa gitmek için belirlenen yer, ulaşım ve uçuş öncesi eğitim gibi bilgiler randevu öncesi kararlaştırılıyor.

Kayseri'de yamaç paraşütü maliyeti ne kadar?

Kayseri’de yamaç paraşütü paket fiyatı ise çeşitli şirketlerde 1500-1800 TL arasında değişiyor.