Kayseri'de Vakıflardan 17 daire satışa çıktı!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kentin çeşitli bölgelerinde 17 dairenin satışa çıktığını duyurdu. Açık teklif usulü ile ihale edilecek olan dairelerin tüm detayları haberimizde…

Kayseri’nin çeşitli mahallelerinde Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından 17 daire satışa çıktı.

İşte mahalle mahalle daireler

Kayseri’nin Gülük, Alparslan, Köşkdağı, Erciyesevler, Barbaros ve Mimarsinan mahallelerinde 17 daire satışa çıktı. Gülük Mahallesinde bulunan 3+1 daire 2 milyon 100 bin TL muhammen bedel ve 63 bin TL geçici teminatla satışa çıktı.

Alparslan Mahallesi’nde bulunan daireler ise 4+1 daire olmak üzere 9 milyon TL bedel ve 270 bin TL geçici teminatla satışa çıktı.

Köşkdağı Mahallesinde bulunan daireler, 4+1 daire olmak üzere yine 9 milyon TL bedel ve 270 bin TL geçici teminatla satışa çıktı. 
Erciyesevler Mahallesinde bulunan daireler, 3+1 ve 4+1 olmak üzere satışa konu oldu. Dairelerin muhammen bedelleri 3 milyon 300 ve 3 milyon 800 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Geçici teminat bedelleri ise 99 bin ve 114 bin TL olarak açıklandı.

Mimarsinan Mahallesinde 4+1 daireler 3 milyon 500 bin TL muhammen bedel ve 105 bin TL geçici teminatla satışa çıktı. 
Barbaros Mahallesinde bulunan daire 3+1 olmak üzere 2 milyon 100 bin TL muhammen bedel ve 63 bin TL geçici teminatla satışa çıktı.

İhalenin günü ve saati belli oldu!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden yayınlanan ve çeşitli dairelerin satışını kapsayan ihale 25 Haziran Perşembe günü saat 10:00’da, Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Sahabiye Mahallesi Bor Sokak No:4  Kocasinan adresinde yapılacak. İhale saatinde, ihaleye ilk sıradaki taşınmazdan başlanacak sırasıyla ihale tamamlanacak. 

İlanın detayları için TIKLAYINIZ…