Kayseri'de Utanç Verici Olay: AVM'de Çocuk Tacizi!

Kayseri'de dün akşam saatlerinde bir alışveriş merkezinin erkek tuvaletinde yaşanan çocuk tacizi olayı kentte yankı uyandırdı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de Utanç Verici Olay: AVM'de Çocuk Tacizi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de dün akşam saatlerinde bir alışveriş merkezinin erkek tuvaletinde yaşanan olayda erkek tuvalaetinde bir çocuk tacize uğradı. İddiaya göre AVM’nin tuvaletinin içindeki panelin ardına gizlenmiş bir şahıs, küçük bir çocuğun görüntülerini çekmeye çalıştığı sırada yakalandı.

Durumu fark eden çocuğun çığlık atması üzerine annesi ve çevredeki vatandaşlar koşarak şahsa müdahale etti. Yaşanan arbede sırasında linç edilmek üzere olan şahıs AVM güvenliği tarafından kurtarıldı. Olay üzerine çağırılan polis ekipleri şahsı gözaltına aldı.

‘Ben erkeklerden hoşlanıyorum’

Olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı kalabalığın elinden alarak gözaltına alarak ve emniyete götürdü. Taciz girişimde bulunan şahsın telefonu incelendiğinde ise birçok kişiye ait video ve fotoğrafların olduğu tespit edildi. Şahsın emniyetteki ilk ifadesinde; ‘Ben erkeklerden hoşlanıyorum, kendime hakim olamıyorum, dayanamadım’ dediği öğrenildi. AVM yetkililerinden ise olayın ardından konuya ilişkin bir açıklama yapılmadı.