Kayseri'de Türk bayrağına çirkin saldırı! Bayrakları tek tek indirdi

Cumhuriyet'in 100. Yılında Kayseri'de tüm ev ve iş yerleri bayraklarla süslendi. Ancak bir vatandaş Talas'ta bulunan iş yerleri önündeki bayrakları tek tek indirdi. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de Türk bayrağına çirkin saldırı! Bayrakları tek tek indirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de 29 Ekime özel şehrin bazı yerleri Türk bayrakları Atatürk afişleri ile donatıldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘29 Ekim’ ve ‘Cumhuriyet Bayramı’ temalı pankartlar, şehrin en işle caddelerine asıldı.  Ayrıca ev ve iş yerleri camlarına Türk bayrakları asılarak şehir adeta kırmızı beyaza büründü. 

Talas İlçesi’ndeki iş yerleri de Türk bayrakları ile donatılmıştı. Ancak İş yeri sahipleri astıkları bayrakları göremeyince güvenlik kamerası görüntülerinden, bir kadın şahsın bayrakları aldığı görüldü.

Kayseri'de bir vatandaş Türk bayraklarını tek tek indirdi!

Edinilen bilgiye göre, S.Ş. İsimli kadın şahıs Talas’ta ki iş yerlerinde bulunan bayrakları tek tek indirerek kaçtı. İş yeri sahipleri durumu polise bildirdi. Polis ekipleri güvenlik kamerası görüntülerinden kadın şahsı yakalayarak gözaltına aldı.