Kayseri'de tramvaylar tersine gidiyor!

Kayseri'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi dolayısıyla yollar ulaşıma kapatıldı, tramvaylar ters yöne girdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de tramvaylar tersine gidiyor!

Kayseri’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet Meydanı mitingi dolayısıyla yollar ulaşıma kapatıldı. Meydana yakın çevrede trafik yoğunluğu oluşurken, tramvay ulaşımı da vatandaşları şaşkınlığa uğrattı. 

Kayseri'de tramvaylar tersine gidiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün kente gelerek Kayserililere hitap edecek. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek mitingin 12:30’da yapılması planlanıyor. Seçim çalışmaları kapsamında Kayseri’ye gelen Erdoğan’ın burada çeşitli açılışlarda da bulunması bekleniyor. 

Miting için çeşitli güvenlik önlemleri alındı. Polis ekipleri Cumhuriyet Meydanı çevresinde barikatlarını kurmaya başladı. Ayrıca mitingin gerçekleşeceği Atatürk büstü önünde de kaldırım çalışmaları düzenlendi,  yollar ulaşıma kapatıldı.

Yolların ulaşıma kapatılması vatandaşların tepkisine neden oldu. Kapatma kararına göre Cumhuriyet Meydanı’na hiçbir şekilde araç girişi olmayacak.

Toplu ulaşımı kullanan vatandaşlar sabah saatlerinde işlerine gitmek için araçlara bindiğinde neye uğradığını şaşırdı. Özellikle tramvayı ulaşımını tercih eden vatandaşlar ters yöne girmesiyle ne yapacağını bilemedi. 

Burada vatandaşlar için uyarımız ‘Tramvayda geçilen anonsları dikkatli dinleyelim, tramvay ters yöne girdiğinde panik yapmayalım, Cumhuriyet Meydanı’na gelecek vatandaşlar için ise Hunat durağı son durak olarak belirlendi, planlarımızı ona göre yapalım’

Kayseri'de tramvaylar tersine gidiyor!

Kayseri'de tramvaylar tersine gidiyor!