Kayseri'de TOKİ yükselecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı duyurdu. TOKİ Kayseri'nin Felahiye ilçesinde yüzlerce konut ve dükkan ihalesi yapacak. Kayserili vatandaşlar araştırıyor. Başvuru nasıl yapılacak? Başvuru tarihleri ne zaman? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de TOKİ yükselecek!

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) açık ihale usulü ile Kayseri’nin Felahiye ilçesinde 110 adet konut ve 6 adet dükkan ihale edilecek. İşte detaylar…

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kayseri Felahiye ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde Kayserili vatandaşlara 110 adet konut ve 6 adet dükkan açık ihale usulü ile ihale edecek. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için bazı belgeleri ve yeterlilik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekiyor.  Kayserili vatandaşlar tekliflerini sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden yapabilir.

İhale için son teklif verme tarih ve saati 10 Mayıs 2024 tarihi olarak belirlendi. İhale için son teklif verme saati ise 14.30 olarak belirlendi. İhale komisyonunun toplantı yeri (e tekliflerin açılacağı adres) Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Toplantı Salonu olacak.

İhalede satın alınan yerin teslim süresi yer tesliminden itibaren 450 takvim günü olarak açıklandı. İşe başlama tarihi ise sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde olacak.

Vatandaşların teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgileri;

Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler) idarece EKAP’tan alınır. 

Şekli ve içeriği idari şartnamede belirlenen teklif mektubu.

Şekli ve içeriği idari şartnamede belirlenen geçici teminat. 

Tüzel kişi tarafından iş deneyimi göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge.

Diğer detaylar için TIKLAYINIZ..