Kayseri'de su yetersizliği son buluyor!

Kayseri genelinde içme suyu hizmetlerine devam eden Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ), Turan Mahallesi'nde yeni bir çalışma başlattı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de su yetersizliği son buluyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri genelinde içme suyu hizmetlerine devam eden KASKİ, Turan Mahallesi'nde yeni bir isale hattı inşaatı başlattı. Şehrin su ihtiyacını karşılamak üzere gerçekleştirilen bu proje, mahalle sakinlerinin su ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak.

Kayseri genelinde isale hattı imalatı kapsamında altyapı çalışmaları hızla ilerliyor. Proje tamamlandığında, Turan Mahallesi'nin içme suyu ihtiyacı daha verimli bir şekilde karşılanacak. Bu proje mahalle sakinlerinin suya daha kolay ve kesintisiz bir erişim sağlamasını sağlayacak.

Kayseri'de su yetersizliği son buluyor!

Su ihtiyacı daha verimli karşılanacak

İsale hattı, su üretim kaynaklarında üretilen suyu kullanım mahalline aktaran büyük çaplı ve taşıyıcı özellikteki boru hatları olarak biliniyor. Dolayısıyla çalışmalar tamamlandığında mahalle sakinlerinin içme suyu ihtiyacı daha verimli bir şekilde karşılanacak.

KASKİ Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Paylaşımda; ‘Kentimiz genelinde içme suyu faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda Turan Mahallemizde yeni isale hattı imalatı gerçekleştiriyoruz. Bu sayede Turan ve Ağırnas Mahallelerimizde yaz aylarında nüfus artışına bağlı olarak oluşması muhtemel su yetersizliği olasılığını ortadan kaldırmış olacağız.’ ifadeleri yer alıyor.