Kayseri'de sıra bulamıyorlar!

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Kayseri'de yaşayan vatandaşlar kuaförlerde sıra bulamıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de sıra bulamıyorlar!

Kayseri’de Ramazan Bayramı öncesi bayram için hareketliliğin yaşandığı bugünlerde vatandaşların berber ve kuaförlerde sıra bulamıyor.

Kayseri’de yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlar berber ve kuaförlerde yoğunluk oluşturuyor. Oluşan yoğunluk nedeniyle kimi berber ve kuaförler gece geç saatlere kadar çalışıyor.

Kayseri'de sıra bulamıyorlar!

Bu çarşamba günü kutlanacak Ramazan Bayramı’na bakımlı ve saç tıraşını olmuş şekilde girmek isteyen Kayserili vatandaşlar berber ve kuaförlerin yolunu tutuyor. Müşterilerinin oluşturduğu yoğunluğa cevap verebilmek için berber ve kuaförler de gece geç saatlere kadar hizmet veriyor.

Müşterilerini bayrama hazırlayan berber esnafı, oluşan yoğunluktan memnun olduğunu dile getirirken randevu sırası bulamayan vatandaşlara yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtiyor.

Kayseri’de kuaförlük yapan bir esnaf ise, ‘Biz böyle zamanlarda sıkça uyarımızı yapıyoruz. Bu gibi dönemlerde randevuların erkenden oluşturulması gerekiyor. Sıkışık zamanlarda randevu isteyen müşterilerimiz için de elimizden geleni yapıyoruz. Geç saatlere kadar mesai yapıyoruz’ dedi.