Kayseri'de Sıcak Havalar Ne Kadar Devam Edecek?

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Şubat ayında bugün hava 12 dereceydi. Türkiye, yeni bir sıcak hava dalgasını karşıladı bu dalganın Afrika'dan gelerek Balkanlar üzerinden Trakya'ya ulaştığı belirtildi. Kayseri'de de hissedilen sıcak havalar ne kadar devam edecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Kayseri'de Sıcak Havalar Ne Kadar Devam Edecek?

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Şubat ayında bugün Kayseri'de hava 12 dereceydi. Türkiye, yeni bir sıcak hava dalgasını karşıladı; bu dalganın Afrika'dan gelerek Balkanlar üzerinden Trakya'ya ulaştığı belirtildi. Kayseri'de de hissedilen sıcak havalar ne kadar devam edecek?

Türkiye, yeni bir sıcak hava dalgasını karşıladı; bu dalganın Afrika'dan gelerek Balkanlar üzerinden Trakya'ya ulaştığı belirtildi. Sıcak havayı sevenler memnun olurken, kış havasını tercih edenler üzüldü. Meteorolojik kaynaklar, Afrika sıcak hava dalgasının yaklaşık 6-7 gün daha etkisini sürdüreceğini belirtti. Hava Forum ise, sıcak havalardan sonra yurdun büyük bir kısmının bol güneşin etkisinde olacağını ve bahar havasının yaşanacağını duyurdu. 

Kayseri'de Haftalık Hava Tahmin Raporu Şöyle;

7 Şubat Çarşamba; Çarşamba günü bulutlu bir hava bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde sis ve pus etkili olacak. Sıcaklık eksi 1 derece ile 16 derece arasında değişecek. Rüzgar, güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

8 Şubat Perşembe; Perşembe günü parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Yine gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu bölgeler görülecek. Sıcaklık eksi 1 derece ile 14 derece arasında değişecek. Rüzgar, güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

9 Şubat Cuma; Cuma günü parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur bekleniyor. Sıcaklık 0 derece ile 14 derece arasında değişecek. Rüzgar, batı ve güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

10 Şubat Cumartesi; Cumartesi günü parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Yine gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu bölgeler oluşacak. Sıcaklık 1 derece ile 13 derece arasında değişecek. Rüzgar, güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

11 Şubat Pazar; Pazar günü az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Yine gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu bölgeler oluşacak. Sıcaklık 1 derece ile 16 derece arasında değişecek. Rüzgar, güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.