Kayseri'de SGK haftası kutlandı!

13-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen SGK haftası Cumhuriyet Meydanı'nda kutlandı. Detaylar haberimizde…

Kayseri'de SGK haftası kutlandı!

13-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen SGK haftasında Kayseri’de çelenk töreni yapıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen çelenk törenine Kayseri Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mustafa Türkoğlu ve SGK çalışanları katıldı.

Kayseri'de SGK haftası kutlandı!

Kayseri SGK İl Müdürü Mustafa Türkoğlu ’16 Mayıs 2006 5502 sayılı yasanın kabulüyle 16 Mayıs’ı içine alan hafta Sosyal Güvenlik haftası olarak kutlanmaktadır. Bu vesileyle bu sene ki sosyal güvenlik haftamız 13-19 Mayıs tarihleri arasını kapsayan hafta. Bu vesileyle anıtımıza çelenkimizi koyduk. Saygı duruşumuzu yaptık. 

Kayseri'de SGK haftası kutlandı!

İstiklal Marşını okuduk ve birazdan Vali ziyaretimizi de yapıp, ziyaretlerimize devam edeceğiz. Geldiğiniz için teşekkür ederiz. Ellerinize sağlık. Tüm vatandaşlarımızın Sosyal Güvenlik Haftası’nı kutluyorum. Sosyal Güvenlik Haftası bir fırsattır. Toplum da Sosyal Güvenlik bilincini arttırmak, hak ve yükümlülüleri konusunda onları bilgilendirmek konusunda detaylı çalışmaları yapıyoruz. Her zaman SGK kurumu vatandaş odaklı çalışan bir kurumdur. Vatandaşın derdiyle dertlenmek bizim görevimizdir. Vatandaşımıza hizmet etmek bizim için onurdur.’ Açıklamalarında bulundu.