Kayseri'de sezon başlıyor!

Kayseri'nin yaz turizminde dikkat çeken Soğanlı Vadisi'nde sezon başlıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de sezon başlıyor!

Kayseri'nin yaz turizminde öne çıkan Soğanlı Vadisi bu yıl da sezona start verdi. Kapadokya'nın giriş kapısı olarak nitelendirilen Soğanlı Vadisi bahar aylarının gelişiyle sezonu açıyor.

Doğal güzellikleriyle ünlü Soğanlı Vadisi'nde sıcak hava balonları dans ederken akşamları ise akustik ışıklandırrma ile büyülü bir atmosfer oluşturuyor. Bölge yerli ve yabancı turistten ilgi toplarken geçtiğimiz yaz 150 binden azla yerli ve yabancı turist alanı ziyaret etti.

Kayseri'de sezon başlıyor!

Yaklaşık nüfusunun 430 katı turisti ağırlayan Soğanlı'da 13 bin vatandaşın da sıcak hava balonuna binerek keyifli vakit geçirdi.

Yeşilhisar Kaymakammı Ahmet Ali Altıntaş, '' Soğanlı Vadimiz’de turizm sezonu açılıyor. Gökyüzündeki rengarenk balonları, birbirinden güzel peri bacalarını ve tarihe ışık tutan antik kaya oyması kiliseleri görmek ister misiniz? Herkesi Bahar’da Soğanlı’ya bekliyoruz!'' ifadelerini kullandı.

Kayseri'de sezon başlıyor!

Bölge ayrıca, TRT ekranlarında boy gösterecek olan Karaağaç dizisinin çekimlerine de ev sahipliği yapıyor. Yapılan tanıtım çalışmalarının ardından, sıcak hava balonlarının dans ettiği gökyüzüne ek olarak, akşamları ise özel akustik ışıklandırma ile büyülemeye devam ediyor.