Kayseri'de şaşırtan görüntü! Günlerdir erimiyorlar...

Kayseri'de geçtiğimiz günlerde etkili olan dolu yağışı sonrası günlerdir erimediği görülen dolu taneleri görenleri şaşırttı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayseri'de şaşırtan görüntü! Günlerdir erimiyorlar...

Kayseri’de geçtiğimiz günlerde etkili olan yağış birçok ilçede sele neden olmuştu. Yağış sonrası sosyal medyada paylaşılan dolu görüntüleri görenleri şaşırttı. Dolu tanelerinin günlerdir erimediği görüldü.

Kayseri'de geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak sele neden olmuştu. Melikgazi, Hacılar, İncesu, Yahyalı ve Tomarza ilçelerinde araçlar yolda mahsur kalmış, birçok evi ve işyerini su basmıştı.

Melikgazi ilçesine bağlı Becen Mahallesi'nde meydan gelen selde bazı araçlar yolda mahsur kalırken, bazı yollar da sel sularının getirdiği kaya ve ağaç parçaları nedeniyle kapanmıştı. Hacılar ilçesinde de AFAD, itfaiye, belediye ve ANDA Arama Kurtarma Derneği ekipleri, mahsur kalan vatandaşları kurtarırken polis ekipleri de su biriken yolları trafiğe kapatarak güvenlik önlemi almıştı.

İncesu ilçesinde de etkili olan sağanak yerini doluya bırakmış, erik büyüklüğünde dolu yağdı. 

Kayseri'de şaşırtan görüntü! Günlerdir erimiyorlar...

Dolu yağışının üzerinden günler geçmesine rağmen erimeyen taneler ise bölge halkını şaşırttı.

Kayseri Medeniyeti adlı sayfada paylaşılan İncesu Asu (Aksu) Mevkiinde çalışma yapan ekiplerin yaptığı çalışmada fotoğraflarını bu kare, görenleri hayrete düşürdü.