Kayseri'de rekor promosyon!

Kayseri'de Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü eğitim camiasında çalışan personeller için rekor bir promosyon anlaşmasına imza attı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de rekor promosyon!

Kayseri’de Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü eğitim çalışanları adına önemli bir anlaşmaya vardı. Anlaşma sonucunda rekor promosyon teklifi kabul edildi.

Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile AKBank arasında gerçekleşen ihalede 58 bin TL promosyon anlaşmasına varıldı. Yapılan anlaşma eğitim camiasında büyük bir memnuniyetle karşılandı. 

Kayseri'de rekor promosyon!

Titizlikle yürütülen çalışmalar neticesinde, Kocasinan Milli Eğitim Müdürlüğü, AKBANK'ın sunduğu avantajlı promosyon teklifini kabul etti. 
Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çiçek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘Değerli Eğitim Çalışanlarımız, Promosyon sözleşmesi için bankalarla müzakeremiz tamamlanmıştır. En yüksek teklifi veren AKBANK ile Sözleşme imzalanmak üzere anlaşmaya varılmıştır. Promosyon bedelimiz 15 Temmuz’dan sonra tamamı tek seferde hesaplara yatırılmak üzere 58.000 TL’dir. Tüm Eğitim Çalışanlarımıza Hayırlı Olsun’ ifadelerini kullandı.