Kayseri'de milyonluk tarla icradan satışa çıkıyor! İhale tarihi belli oldu

Kayseri'de yatırımcıların ilgisini çekebilecek yeni bir icra satışı gündeme geldi. Elektronik ortamda gerçekleştirilecek açık artırma öncesi satış takvimi netleşirken, taşınmaza ilişkin süreç resmen başladı.

TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Sarız ilçesinde bulunan bir taşınmaz, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Sarız İcra Dairesi tarafından yayımlanan ilana göre Dayoluk Mahallesi'nde yer alan tarla için elektronik ortamda açık artırma yapılacak.

Muhammen bedel 2 milyon 256 bin 388 TL

Satış ilanında yer alan bilgilere göre taşınmaz, Sarız ilçesi Dayoluk Mahallesi'nde 113 ada 33 parselde bulunuyor. Toplam 954,80 metrekare büyüklüğündeki tarla için 2 milyon 256 bin 388 TL muhammen bedel belirlendi.

İlanda, taşınmazın imar durumunun bulunmadığı belirtilirken, satış işlemlerinde yüzde 20 KDV uygulanacağı kaydedildi.

İhale tarihi belli oldu

Taşınmaz için ilk artırma 1 Eylül 2026 tarihinde saat 10.19'da başlayacak ve 8 Eylül 2026 tarihinde aynı saatte sona erecek. İlk artırmada satışın gerçekleşmemesi halinde ikinci artırma süreci 24 Eylül 2026 tarihinde başlayacak. İkinci artırma ise 1 Ekim 2026 tarihinde tamamlanacak.