Kayseri'de meyve ve sebze fiyatları belli oldu – İşte en yüksek ve düşük fiyatlar!

Kayseri'de yeni haftanın Hal fiyatları belli oldu. Fiyatlarda yaşanan düşüş ve artışların neticesinde Hal'in en yüksek ve düşük fiyatları da belli oldu. İşte 8 Nisan Salı Kayseri Hal fiyatları… Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de meyve ve sebze fiyatları belli oldu – İşte en yüksek ve düşük fiyatlar!

Kayseri Hal'inde neredeyse her gün fiyatlarda güncellemeler yapılıyor. Fiyatlarda yaşanan düşüş ve artışların neticesinde Hal’in en yüksek ve düşük fiyatları da belli oldu. 

Kayseri'de meyve ve sebze fiyatları belli oldu – İşte en yüksek ve düşük fiyatlar!

Kayseri’de 8 Nisan Salı tarihinde Hal’in şampiyonu yine sarımsak oldu. Sarımsağın en yüksek fiyatı Hal’de 270 TL’yi bulurken, taze sarımsağın kilosu da 150 TL’ye kadar çıktı. Sarımsağı ardından sırayla en yüksek artışı mevsim meyveleri aldı. Tezgahlarda yeni yeni yer alan çağla kayısı 315 TL ile rekor kırdı. Taze çileğin kilosu 120 TL’yi buldu.  Kokteyl domatesin fiyatı bu hafta 58 TL’ye yükseldi.  En düşük fiyatlı ürünlerde yeşillikler yer aldı. Yeşillikleri 21-27 TL arasında değişen patates aldı. Geçtiğimiz hafta fiyatı 75 TL’ye yükselen salatalığın kilogram fiyatı 48 TL’ye kadar düştü

İşte 8 Nisan Kayseri Hal Fiyatları

•    Limon: 48-60 TL
•    Mandalina: 15-60 TL
•    Salatalık: 22-48 TL
•    Soğan kuru: 24-28 TL
•    Sarımsak: 215-270 TL
•    Sarımsak (taze): 145-150 TL
•    Kabya Biber: 100-120 TL
•    Dolma Biber: 50-55 TL
•    Köy Biberi: 55-70 TL
•    Çarliston Biber: 39-40 TL
•    Domates: 32-62 TL
•    Kokteyl Domates: 50-58 TL
•    Brokoli: 30-35 TL
•    Karnabahar: 25-30 TL
•    Patates: 21-27 TL
•    Patlıcan: 32-85 TL
•    Kabak: 20-50 TL
•    Mantar: 50-150 TL
•    Muz (Anamur): 78-110 TL
•    Kivi: 123-125 TL
•    Elma: 25-50 TL
•    Ananas: 100-115 TL
•    Armut: 50-58 TL
•    Kestane: 140-150 TL
•    Portakal: 25-46 TL
•    Nar: 50-70 TL
•    Trabzon hurma: 130-140 TL
•    Turp: 12-25 TL
•    Girabolu: 350-350 TL
•    Ejder meyvesi: 340-350 TL
•    Erik: 90-100 TL
•    Beyaz üzüm: 90-100 TL
•    Siyah üzüm: 95-100 TL
•    Ayva: 30-35 TL
•    Çilek: 75-120 TL
•    Havuç: 32-35 TL
•    Çağla kayısı: 50-315 TL

Fiyatlarda belirtilen yüksek rakamlar 1. sınıf kalite ürünlerin fiyatlarıdır. İkinci ve üçüncü sınıf kaliteli ürünlerin fiyatları ilk sırada açıklanan düşük fiyatlardır.