Kayseri'de KYK yurdunda kriz! Öğrenci isyan etti

Kayseri'deki bir KYK yurdunun yemekhanesinde verilen yemek gündem oldu. Bir öğrenci, yemek tabağını çekerek üniversite öğrencilerin ağırlıklı olduğu bir sayfa ile paylaştı. Detaylar haberimizde…

Kayseri'de KYK yurdunda kriz! Öğrenci isyan etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'deki KYK yurdunun yemekhanesinde çekilen görüntü kısa sürede sosyal medya hesaplarında yayılmaya başladı.

Daha önce Talas İlçesindeki bir KYK yurdunda ortaya çıkan hijyen ve yemekhane şartlarına ilişkin iddiaların ardından, şimdi de başka bir KYK yurdunda yemeklerin porsiyonlarının küçük olduğu sorunlar gündeme geldi.

‘Bununla doymamızı bekliyorlar’

Yemek tabağını çekerek porsiyonunun azlığını dile getiren öğrenci, paylaşımında yurtta yaşanan beslenme sorunlarına dikkat çekti. Paylaşım yapan öğrenci, ‘Bununla doymamızı bekliyorlar’ diyerek, beslenme sorunlarının ciddiyetine vurgu yaptı. 

Kayseri'de KYK yurdunda kriz! Öğrenci isyan etti

Öte yandan Kayseri'deki KYK yurdunun yemek sorunlarına dair sosyal medyada yapılan paylaşım altında, birçok öğrenci de yorum yaptı. Bir öğrenci, paylaşılan yemeği kedi mamasına benzetirken, farklı KYK yurdunda kalan bir öğrenci ise; ‘Bu iyi benimkine sayılı koydular’ dedi.

Öğrenciler, KYK yurtlarında yaşanan bu sorunların çözülmesi ve öğrencilerin sağlıklı beslenme ihtiyaçlarının karşılanması için yetkililerin acil önlemler almasını talep ediyor.