Kayseri'de gece yarısı korkutan deprem!

Kayseri'de hissedilen bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 3,3 olarak kaydedildi.

Kayseri'de son yaşanan depremler vatandaşları paniğe sürükledi. Gece yarısı kentte 3,3 büyüklüğünde meydana gelen bir deprem daha vatandaşları uykudan uyandırdı. Kandilli Rasathanesi 13 Ekim'de meydana gelen depremin derinliğini 6,89 olarak aktardı.

Deprem Pınarbaşı merkezli oldu!

AFAD verilerine göre deprem Pınarbaşı ilçesi merkezli meydana geldi. Büyüklüğü 3,3 ML olarak kaydedilen depremin gece saat 01.12'de yaşandığı aktarıldı. Depremi hisseden vatandaşların uykudan uyandığı ifade edilirken çevre illerden de hissedildiği aktarıldı.

Kayseri'de gece yarısı korkutan deprem!

Peş peşe depremler

Kayseri'de son zamanlarda meydana gelen depremler vatandaşları endişelendirdi. Deprem uzmanları ise bu depremlerin 6 Şubat depremlerinin tetikleyicisi olduğunu korkulacak bir durum olmadığını belirtiyor.