Kayseri'de kıran kırana kurban pazarlığı!

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Kayseri'de kurban pazarlarında da hareketlilik başladı. Kurban pazarından yaşanan kıran kırana pazarlık ise dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de kıran kırana kurban pazarlığı!

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala tüm Türkiye’de olduğu gibi Kayseri’de de vatandaşlar hayvanlarını erkenden almaya başladı. Kentte kurban pazarlarında satıcılar ile alıcılar arasında gerçekleşen kıran kırana pazarlıklar dikkat çekti.

16 Haziran tarihinde başlayacak olan Kurban Bayramı öncesinde tüm yurtta kurbanlık hayvanların satışları başladı.

Kayseri’de de önceden hayvanlarını almak isteyen vatandaşlar kurban pazarlarına giderek kurbanlık seçiyor. Seçtikleri hayvanlar üzerinden satıcıyla pazarlığa tutuşan vatandaşlar, aracıların da araya girmesiyle heyecanlı anlar yaşanmasına neden oluyor.

Kıran kırana geçen pazarlıkların ardından hayvanlarını alan vatandaşlar, bu sene fiyatların yüksek olduğunu dile getiriyor.

Kayseri’de geçtiğimiz günlerde Ticaret Borsası tarafından yapılan açıklamada büyükbaş hisselerinde 25 bin TL ile 30 bin TL arasında, küçükbaş hisselerinde ise 10 bin TL ile 20 bin TL arasında tavsiye fiyatları oluşturulduğu belirtilmişti.