Kayseri'de kafalar karışık!

Kayseri'de sağanak yağışların ardından sıcaklık değerleri değişiyor. Bu durumda Kayserililerin de hava durumlarına yönelik kafası karışmış durumda. Peki Kayseri'de hava ne zaman yerini sıcağa bırakacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de kafalar karışık!

Gök gürültülü sağanak yağışlarla birlikte Kayseri’de sıcaklık değerleri sürekli değişiyor. Kayserililerin kafasının karışmasına sebep olan bu duruma her geçen gün isyan edenler çoğalıyor.

Yaklaşık 2 haftadır yağışların etkisinde kalan Kayseri’de vatandaşlar ne giyeceğini ya da nasıl planlar yapacağını araştırıyor.

Özellikle dışarda vakit geçirecek olan Kayserililer hafta sonunun nasıl geçeceğini merak ediyor.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre ise, hafta sonu yağış etkili olmayacak. Kayseri’de 4 Haziran Salı gününe kadar havaların az bulutlu şekilde seyredeceği görülüyor. 

Uzmanlar yine de belirsiz hava koşullarının hâkim olduğu ilçelerde havanın nemli ve soğuk olabileceği uyarısında bulunuyor. Bu nedenle özellikle yaşlılar ve çocuklar gibi hassas grupların, sağlıklarını korumak adına gerekli önlemleri almaları önemle tavsiye ediliyor.