Kayseri'de icradan satılık daire! Açık artırma için geri sayım başladı
Kayseri Yahyalı'da borç nedeniyle satışına karar verilen bir daire icra yoluyla açık artırmaya çıkarılıyor. İhale takvimi ve satışa ilişkin öne çıkan ayrıntılar belli oldu.
Yahyalı'da borç nedeniyle satışına karar verilen daire, icra yoluyla açık artırmaya çıkarılıyor. Gazibeyli Mahallesi'nde bulunan taşınmaz için ilk artırma eylül ayında başlayacak.
Yahyalı İcra Dairesi tarafından yayımlanan ilana göre satışa çıkarılan taşınmaz, Gazibeyli Mahallesi Hacı Mustafa Koyuncu Caddesi üzerinde yer alıyor. Yaklaşık 600 metrekare yüzölçümlü arsa üzerinde bulunan bağımsız bölümün muhammen bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.
Taşınmazın, uygulama imar planında ayrık nizam 3 kat konut alanında kaldığı bilgisi de ilanda yer aldı.
İlk artırma eylül sonunda
İhale, elektronik açık artırma yöntemiyle gerçekleştirilecek. İlk artırma 23 Eylül 2026 tarihinde başlayacak ve 30 Eylül 2026 tarihinde sona erecek.
İlk artırmada satışın gerçekleşmemesi halinde ikinci artırma ise 19 Ekim 2026'da başlayacak, 26 Ekim 2026'da tamamlanacak.
DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ