Kayseri'de Hafta Sonu Hangi Nüfus Müdürlüğü Açık?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hafta sonu gerçekleşecek. Sınav günü 'Geçici Kimlik Belgesi'ne' ihtiyaç duyacak adaylar için hani nüfus müdürlüğü açık olacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de Hafta Sonu Hangi Nüfus Müdürlüğü Açık?

8-9 Haziran tarihlerinde 2024 Yükseköğretim Kurumlar Sınavı’na  (YKS), toplamda 3 milyon 36 bin 945 aday girecek. Son dakikalarda kimliğini kaybeden veya bulamayan adaylar ‘Geçici Kimlik Belgesi’ni’ almak için hangi nüfus müdürlüğün açık olacağını araştırıyor.

Milyonlarca kişi hayallerindeki mesleği,eğitimi alabilmek için hafta sonu uygulanacak olan YKS'ye girecek. 2024 YKS, TYT-AYT-YDT olmak üzere üç aşamadan oluşacak. YKS sınavına toplamda 3 milyon 36 bin 945 aday girecek. Adayların sınav saatinden önce sınav yerlerinde olması gerekiyor.

Kayseri’de 5 Nüfus Müdürlüğü Açık Olacak!

ÖSYM sosyal medya hesabından duyurduğu açıklama ile T.C. Kimlik Kartı’nı kaybeden, Kimliğinde fotoğrafı bulunmayan, T.C. kimlik numarası okunmayan, fotoğrafında soğuk damga bulunmadığı için sınava kabul edilmeyecek adaylar için hafta sonu açık bulunacak İl/İlçe Nüfus Müdürlüklerini açıkladı. Nüfus Müdürlükleri 8 Haziran Cumartesi günü saat 07.00 ile 17.00 saatlerinde, 9 Haziran Pazar günü ise saat 07.00 ile 15.30 saatleri arasında açık tutulacak.

Müdürlüklere başvuran adaylara fotoğraflı, imzalı-mühürlü, barkodlu-karekodlu veya fotoğraflı, barkodlu-karekodlu ‘Geçici Kimlik Belgesi’ düzenlenecek.

Kayseri’de Develi, Kocasinan, Melikgazi, Talas ve Yahyalı ilçelerinde bulunan Nüfus Müdürlükleri açık bulunacak.

Kayseri'de Hafta Sonu Hangi Nüfus Müdürlüğü Açık?