Kayseri'de güncel altın fiyatları (29 Eylül)

Kayserililer yatırım aracı olarak, güvenli liman olarak tabir edilen altını tercih ediyorlar. Özellikle faiz kararından sonra dikkatleri üzerine çeken altın piyasası, yükselişe geçti. Peki, 29 Eylül Cuma Kayseri'de altın fiyatları ne kadar oldu? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de güncel altın fiyatları (29 Eylül)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haftanın 5. gününde Kayserili yatırımcıların en çok takip ettiği altın fiyatları bugünde yükselişte. Ekim ayına sayılı günler kala altın piyasasında hareketlilik başladı. Geçtiğimiz ay açıklanan faiz kararından sonra altın piyasası adeta çakılmıştı. Ancak bu ay ki faiz kararı piyasalarda yukarı yönlü harekete sebebiyet verdi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, daha önceki açıklamalarında altın yatırımcılarını uyararak şimdiden altın alınması gerektiğini, ekim ayında hızlı yükseliş yaşanacağını vurgulamıştı.

Kayseri'de güncel altın fiyatları (29 Eylül)

Memiş, son 2 güne dikkat çekerek şöyle dedi: “Yarın, altın onsunda yaşanan düşüşün ardından yukarı yönlü hareketler bekliyorum. 1880 direnci kırılsa bile hızlı bir toparlanma gözlenebilir. Tahminime göre, sadece 2 gün içinde 1925-1930 dolar seviyelerini yeniden görebiliriz. Bu nedenle, kapanış seansına kadar ciddi bir alım fırsatının olduğunu vurgulamak istiyorum.”

İşte 29 Eylül Cuma Kayseri’de altın fiyatları

Gram altın
Alış:  1.652
Satış: 1.652

Çeyrek altın
Alış: 2.750
Satış: 2.790

Yarım altın
Alış: 5.518
Satış: 5.582

Cumhuriyet altın
Alış: 11.002
Satış: 11.119