Kayseri'de gönüllerin sesi sazların telinde anlam bulacak: Tüm Kayseri davetli!
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Halk Ozanları Kültür Evi'nin kuruluşunun birinci yıl dönümü dolayısıyla özel bir kutlama programı düzenleyecek. Halk ozanlarının türküleri, şiirleri ve ezgileriyle renklenecek etkinlik, 31 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, Kayseri Halk Ozanları Kültür Evi'nin birinci kuruluş yıl dönümünün kutlanacağı belirtildi. Halk kültürünün yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla faaliyet gösteren kültür evinin yıl dönümü etkinliğinde, halk ozanları bir araya gelecek. Programda ozanların seslendireceği türküler, okuyacağı şiirler ve müzik dinletileriyle katılımcılara geleneksel halk kültürünü yansıtan bir akşam yaşatılması hedefleniyor.
Kutlama 31 Ekim'de Mimar Sinan Parkı'nda
Kayseri Halk Ozanları Kültür Evi'nin birinci kuruluş yıl dönümü kapsamında düzenlenecek program, 31 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Mimar Sinan Parkı içerisinde bulunan Kayseri Halk Ozanları Kültür Evi'nde gerçekleştirilecek
???? Gönül Köprümüzde 1. Yıl. Kayseri Halk Ozanları Kültür Evi’mizin birinci kuruluş yıl dönümünü, sazın ve sözün ustalarıyla hep birlikte kutluyoruz. Halk ozanlarımızın türküleri, şiirleri ve gönüllere dokunan ezgileriyle buluşacağımız bu özel akşama tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz. ???? 31 Ekim Cumartesi ???? 19.00 ???? Kayseri Halk Ozanları Kültür Evi (Mimar Sinan Parkı)
— Kayseri Büyükşehir Belediyesi (@KayseriBSB) October 30, 2026