Kayseri'de Ev Taşımak İstedi Hayatının Şokunu Yaşadı

Kayseri'de ev taşımak isteyen bir vatandaş, taşınmak istediği evde bulunan koltukları bir odadan diğerine taşıma sürecinde hayatının şokunu yaşadı. Detaylar haberimizde…

Kayseri'de Ev Taşımak İstedi Hayatının Şokunu Yaşadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de ev taşımak isteyen bir vatandaş, taşınmak istediği evde bulunan koltukları bir odadan diğerine taşıma sürecinde hayatının şokunu yaşadı. Koltukların ağır olmasından dolayı profesyonel yardım almaya karar veren vatandaş, nakliyeciden aldığı fiyat karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Fiyat teklifleri karşısında şoke oldu

Kayseri’de yaşayan İ.D.  yeni bir eve taşınmak istediği evde bulunan büyük ve ağır koltuklarını bir odadan diğerine taşımakta zorlanmasından dolayı, nakliye hizmeti almaya karar verdi. Kayseri'de faaliyet gösteren birkaç nakliye firması ile görüştü. Ancak, yalnızca evin içinde eşya taşıma hizmeti almak istediğini belirttiğinde, firmalardan aldığı fiyat teklifleri karşısında şoke oldu. 

‘Nakliyeciler bin 500 TL olduğunu söyledi’

İ.D. Nakliye firmalarından aldığı fiyat bilgisinde, sadece ev içinde iki koltuk taşıma ücretinin bin 500 TL olduğunu öğrendi.  İ.D.  ücretin beklediğinden fazla olduğunu belirterek; ‘Ev taşıma zaten çok zorlu bir süreç… Şu an taşınmak istediğim evde eşya değişikliği yaptım. Yeni bir eve taşınacağım için eşyaları eski haline getirmem gerekiyordu. Evde sadece iki tane koltuk var ve kadın olduğum için bir odadan diğer odaya taşımakta zorlandım. Nakliye firmalarını aradın ev içinde sadece iki koltuğu taşıma ücretinin bin 500 TL olduğunu söylediler. Çok şaşırdım. Çünkü meşakkatli bir iş değil. Bu koltukları diğer odaya taşımaları 5 dakikalarını almaz’ dedi.