Kayseri'de döviz kuru nasıl seyrediyor? (6 Mayıs)

Haftanın ilk günü döviz kuru yatay seyirde ilerliyor. Dolar ve Euro yatırımcısı, önümüzdeki haftalarda nasıl ilerleyeceğini merak ediyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? Detaylar haberimizde…

Kayseri'de döviz kuru nasıl seyrediyor? (6 Mayıs)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugün, döviz kurlarında genel bir yatay seyir gözlemlendi. Özellikle dolar ve euro yatırımcıları, ABD'de açıklanan ekonomik veriler, Fed'in para politikası kararları ve Avrupa'daki siyasi gelişmeleri yakından izliyor. 

Ekonomist İslam Memiş, Tv100’deki köşe yazısında dolar ve Euro’yu değerlendirerek döviz kurlarının sakin seyrini koruduğunu belirtti. Hem dolar hem de Euro'nun istikrarlı bir seyir izlediğini ifade eden Memiş, Euro'nun dolar karşısında daha hareketli olabileceğini vurguladı. Euro tarafında daha iyimser beklentilerinin olduğunu dile getiren Memiş, düşüşleri alım fırsatı olarak gördüğünü açıkladı.
EUR/USD paritesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Memiş, paritenin 1,0762 seviyesinden kapanış yaptığını belirtti. Paritenin 1,0720-1,0870 aralığında oyalanmaya devam edeceğini öngören Memiş, asıl hedefin 1,0870 seviyesi olduğunu ve düşüşlerin kalıcı olmasını beklemediğini ifade etti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

6 Mayıs Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,26
Satış: 32,27

Euro
Alış: 34,83
Satış: 34,85

Sterlin
Alış: 40,59
Satış: 40,72