Kayseri'de döviz kuru nasıl seyrediyor? (16 Nisan)

Haftanın ikinci gününde, döviz kuru yatay seyirde ilerliyor. Dolar ve Euro yatırımcısı Nisan ayında ne kadar kâr elde edeceklerini merak ediyor. 16 Nisan güncel döviz kuru fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de döviz kuru nasıl seyrediyor? (16 Nisan)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Orta Doğu’da yaşanan hareketlilik sonrası döviz kurunda hareketlilik beklenirken, yatay seyirde ilerlemesi dikkat çekti. Dolar ve Euro, son dönemde yükseliş trendinin ardından, Nisan ayında nasıl ilerleyecekleri merak konusu. Yatırımcılar, döviz kurlarındaki dalgalanmaları ve ekonomik göstergeleri yakından izleyerek, ne kadar kâr elde edeceklerini değerlendiriyorlar.

Orta Doğu'daki hareketliliğin döviz kurlarına etkisi beklenen düzeyde olmamış olsa da, yatırımcılar dikkatlerini piyasada olası fırsatları değerlendirmeye çalışıyor. Nisan ayında döviz piyasasındaki seyrin nasıl olacağı, önemli ekonomik veriler ve bölgesel gelişmelerin izlenmesiyle netlik kazanacak.

Ekonomist İslam Memiş, elinde birikimi olan kişilerin, beklemesi gerektiği yönünde tavsiyede bulundu. Dolar kurunda bu hafta, 2,25-34,50 aralığını takip edeceğini belirten Memiş, yaz aylarında dolar ve Euro’nun yükseliş yaşayacağını söyledi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

16 Nisan Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,47
Satış: 32,47

Euro
Alış: 34,54
Satış: 34,56

Sterlin
Alış: 40,47
Satış: 40,49