Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (4 Temmuz)

Kayseri'de döviz kurları dalgalı bir seyir izliyor. Dolar kuru yatay seyrini korurken, Euro kademeli olarak yükseliyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 4 Temmuz güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de Döviz Kuru Bugün Ne Kadar Oldu? (4 Temmuz)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de döviz kurları dalgalı bir seyir izliyor. Dolar kuru yatay seyrini korurken, euro kademeli olarak yükseliyor. Dolar kurunun yatay seyri, global ekonomik koşullara ve Türkiye'nin ekonomik politikalarına bağlanırken, Euro’nun kademeli yükselişi ise Avrupa ekonomisindeki gelişmelerle ilişkilendiriliyor.

Ekonomist İslam Memiş, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı Haziran ayı enflasyon rakamlarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Memiş, enflasyon rakamlarındaki düşüşün ekonomi yönetimi için olumlu bir gelişme olduğunu belirtti ancak piyasaların bu durumdan memnun olmadığını vurguladı.

Memiş, ‘Ekonomik rakamlar ekonomi yönetimi için iyi. Ekonomi yönetimi rakamlardan memnun. Ancak piyasa bu ortamdan hiç memnun değil!’ dedi. Gerçek durumu ortaya koyan Memiş, ‘Emeklilerin alım gücü yüzde 60 düşerken, asgari ücretlilerin maaşı ev kirasına ancak yetiyor.’ ifadelerini kullandı.

Döviz kurlarındaki dalgalanmalara da değinen Memiş, bu hafta döviz kurlarının geniş bant aralığında dalgalanmasını beklediğini söyledi. EUR/USD paritesinin 1,0713 seviyesinden kapanış yaptığını belirten Memiş, ‘1,0650-1,08 aralığını takip edeceğim.’ dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

4 Temmuz Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,56
Satış: 32,57

Euro
Alış: 35,23
Satış: 35,26

Sterlin
Alış: 41,53
Satış: 41,55