Kayseri'de döviz kuru bugün nasıl?

Döviz kurundaki hareketlilikler devam ediyor. Döviz yatırımcının yakından takip ettiği, dolar ve avroda yeniden alım fırsatının olup olmayacağını merak ediliyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 29 Şubat güncel döviz kuru alış-satış fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de döviz kuru bugün nasıl?

Döviz kurundaki hareketlilikler devam ediyor. Döviz yatırımcının yakından takip ettiği, dolar ve avroda yeniden alım fırsatının olup olmayacağını merak ediliyor. Peki, döviz kuru bugün ne kadar oldu? 

Dolar/TL, Eylül 2023'ten beri devam eden kademeli yükseliş trendini sürdürerek Foreks piyasalarında 31.30 seviyesiyle yeni tarihi zirvesinde güne başladı. Ocak ayında dolar karşısında yüzde 2.7 değer kaybeden Türk Lirası, yıl başından bu yana ise yüzde 5.4'lük bir kayıp yaşadı. Dolardaki dalgalanmalarda hızlı ataklar gözleniyor; bu durum, döviz talebinin devam ettiğini işaret ediyor. Seçimlere doğru yaklaşırken kurda artan talep, gün içinde önemli dalgalanmalara neden oluyor. Merkez Bankası, 4.1 milyar dolarlık döviz satışı gerçekleştirerek döviz kurlarını sabitlemeye çalışıyor. Euro kuru ise güne 33.8424 TL seviyesinden başladı ve anlık olarak 33.9041 TL seviyesinden işlem görüyor. 

29 Şubat Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar

Alış: 31,22

Satış: 31,22

Euro

Alış: 33,91

Satış: 33,93

Sterlin

Alış: 39,62

Satış: 39,64