Kayseri'de Dikkat Çeken Görüntüler - Erdoğan'ın Afişine Bakın Ne Yaptı?

Kayseri bugün dikkat çeken görüntülere ev sahipliği yaptı. Yaşlı bir vatandaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın afişteki fotoğrafına bakın ne yaptı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de Dikkat Çeken Görüntüler - Erdoğan'ın Afişine Bakın Ne Yaptı?

Cumhur ittifakının kalesi olarak nitelendirilen Kayseri, bugün dikkat çeken görüntülere ev sahipliği yaptı. Yaşlı bir vatandaşın Erdoğan sevgisi kameralara böyle yansıdı.

Kayserililer Cumhur ittifakına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini her fırsatta dile getiriyor. Keza Cumhurbaşkanı Erdoğan’da her Kayseri mitinginde ‘Kayseri yoldaşı olanın sırtı yere gelmez, Kayserili gibi kardeşi olanın sırtı yere gelmez’ ifadeleriyle Kayseri’ye desteğinden dolayı teşekkürü eksik etmeyerek, sevgisini dile getiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri’ye geldiğinde meydanlar sevgiden dolup taşıyor.

Bugün de o görüntülere bir yenisi eklendi. Kayseri İncesu Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa İlmek sosyal medya hesabında ‘Soğuk havada içimizi ısıtan bir görüntü…’yorumuyla paylaştığı görüntüler tıklanma rekoru aldı. Kayseri Kızılören seçim ofisinin önünde meydana gelen olayda yaşlı bir vatandaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın afişinin yanına geliyor. Öncesinde afişte bulunan resmi seven vatandaş, bir öpücük bırakarak oradan ayrılıyor. Kayseri’deki bu sıcak görüntüler tıklanma rekoru kırıyor.

Kayseri'de Dikkat Çeken Görüntüler - Erdoğan'ın Afişine Bakın Ne Yaptı?