Kayseri'de bugünkü pazar yerleri (20 Kasım Pazar)

Kayseri'de pazar günü hangi semtlere pazar yerleri kuruluyor? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Kayseri'de bugünkü pazar yerleri (20 Kasım Pazar)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserili vatandaşlar ev ihtiyaçlarını uygun fiyata karşılamak için pazar yerlerini tercih ediyor. Kayseri'de hemen hergün kurulan pazar yerlerinde meyve - sebzeden giyime, baharattan züccaciye ürünlerine kadar birçok ürün yer alıyor. Kayseri'de bugün pazardan alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar pazar yerlerini merak edip araştırıyor. Kayseri'de bugün nerelere pazar yerleri kuruldu? Detaylar haberimizde... 

Kayseri'de farklı günlerde farklı bölgelerde kurulan semt pazarları, sadece ekonomik ihtiyaçları karşılamakla kalmayıp, aynı zamanda insanların birbirleriyle daha yakın bir iletişim kurmalarına da olanak tanıyor. Pazarlar, geleneksel Anadolu pazar kültürünü yaşatarak, şehirli yaşamın içinde önemli bir yer tutmaya devam ediyor.

Sabahın erken saatlerinde başlayan pazar kurma hazırlıklarıyla birlikte, esnaf gün boyunca çeşitli ürünlerle dolu tezgahlarını düzenliyor. Kış aylarında akşam 19.00'e, yaz aylarında ise akşam 20.00'ye kadar hizmet veren semt pazarları, vatandaşlara geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Sebze, meyve, giyim, yöresel lezzetler ve daha birçok ihtiyaç, pazar tezgahlarında yer alıyor.

İŞTE KAYSERİ'DE BUGÜNKÜ PAZAR YERLERİ (19 KASIM PAZAR)

İldem Pazarı : İldem Cumhuriyet Mahallesi
Erkilet Mehmet Akif Ersoy Pazarı
Belsin: Tınaztepe Mahalle Pazarı
Toki 8.Etap Mahalle Pazarı
Uğur Evler Mahalle Pazarı