Kayseri'de bugün deprem konuşulacak! Vatandaşlara ücretsiz

Deprem Farkındalık Paneli bugün saat 19:00'da başlayacak. Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun ve Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki'nin de katılımıyla gerçekleşecek etkinlik, vatandaşlara ücretsiz. Detaylar Kayseri Haberinde...

Kayseri'de bugün deprem konuşulacak! Vatandaşlara ücretsiz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri, Türkiye'nin en önemli konularından biri olan depremle ilgili bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun'un katılımıyla düzenlenecek olan ‘Deprem Farkındalık Paneli’ bugün Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür Merkezi'nde saat 19:00'da gerçekleşecek. Vatandaşlar için ücretsiz olan etkinlikte, Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki'nin de konuşmacı olarak yer alması bekleniyor. Panelde, depremin etkileri ve alınması gereken önlemlerle ilgili bilgilerin paylaşılması hedefleniyor.

Panelde konuşma yapacak isimler arasında Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Dr. Ertan Sülev, Meligazi Belediyesi İmar Müdürü Murat Akgün, Kocasinan Belediyesi TMMOB Mimarlar Odası Kayseri Şubesi İmar Müdürü Fikret Ünal, TMMOB Mimarlar Odası Kayseri Temsilciliği Halil Ceylan, Kayseri Bölge Tüm Bilirkişiler Derneği Hatice Bozkurt, Yapı Denetim Kuruluşları Derneği Birliği Kayseri Şubesi Ersin Yiğit ve Tüm Bilirkişiler Federasyonu Başkanı Sedat Sedat Urkaya bulunuyor. Kayseri halkının yoğun ilgi göstermesi beklenen etkinlikte, deprem konusunda doğru bilinçlendirme hedefleniyor.