Kayseri'de bir ilk yaşanacak-Yıllar sonra Kayseri'ye geliyorlar

Kayserispor'un eski kaptanlarından Ali Turan, bu kez Konyaspor'un teknik ekibinde Kayseri'ye rakip olarak geliyor. Geçmişte farklı takımlarda Kayserispor'a karşı mücadele eden Turan, şimdi eski takımına karşı. Ali Turan, Ali Çamdalı'nın ekibinde kulüp hocası olarak görev yapıyor. İki Kayserili, ilk kez Kayserispor'a hoca olarak rakip olacak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayseri'de bir ilk yaşanacak-Yıllar sonra Kayseri'ye geliyorlar

Kayserispor’da uzun yıllar top koşturan ve kaptanlık yapmış olan Ali Turan ve yine bir Kayserili Ali Çamdalı, bu kez teknik adam olarak Kayseri’ye rakip olarak geliyor.

Kayseri'de bir ilk yaşanacak-Yıllar sonra Kayseri'ye geliyorlar

Sezon ortasında Konyaspor’un kulüp hocası olan Turan, ilk kez Kayserispor’a karşı teknik adam olarak rakip olacak. Futbolculuk kariyerinde başka takımlarda Kayserispor’a birçok kez rakip olan Ali Turan, şimdi Ali Çamdalı’nın ekibinde yer alıyor. Teknik direktör Fahrudin Omerovic’in istifasından sonra takımın başına teknik direktör olarak geçen Ali Çamdalı da hem Kayserispor hem de Erciyesspor’da forma giymişti. İkili, aynı zamanda her iki takımda da ter dökmüştü. Turan ve Çamdalı, Konyaspor'da da kaderbirliği yapmış ve birlikte forma giymişti. Şu anda da Konyaspor'un kümede kalması için teknik ekipte kafa yoruyorlar.

Kayseri'de bir ilk yaşanacak-Yıllar sonra Kayseri'ye geliyorlar

Ali Turan da Ali Çamdalı da Kayserili

Sezon başında Konyaspor’a sportif direktör olarak getirilen Ali Çamdalı da Kayserili. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, 2 hafta önce Kayserili iki isme takımı emanet etmişti. Ali Çamdalı, teknik direktör Ali Turan da kulüp hocası olarak görev yapıyor. İkili, önce Fenerbahçe ile berabere kalarak, ardından da Samsunspor'u 3-0 mağlup ederek, büyük bir çıkış yakalamıştı.

Kayseri'de bir ilk yaşanacak-Yıllar sonra Kayseri'ye geliyorlar

Ali Turan bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olmuştu

Ali Turan, Kayserispor’da kaptanlık görevinde forma giyerken, Galatasaray talip olmuştu. Genel Menajer Süleyman Hurma, bu transfere karşı çıkmıştı. Kayserispor ile olan sözleşmesini uzatması ya da kadro dışı kalacağını söyleyen Hurma’ya, Ali Turan olumsuz yanıt vermişti. Ali Turan, 6 ay kadro dışı kalmış ve ardından bedelsiz olarak Galatasaray’a transfer olmuştu. Tecrübeli futbolcu daha sonra Antalyaspor’a ve sonrasında da Konyaspor’a transfer olmuştu. Konyaspor’da da uzun yıllar hizmet eden Ali Turan, birkaç yıl sonra yeniden Konyaspor’a kulüp hocası olarak geri döndü