Kayseri'de bir devrin sonu: Yıllar sonra küme düştüler!

Süper Amatör Küme'de yıllardır mücadele eden ve bu ligin lokomotif takımlarından olan Yolspor, Play-out maçında Okumuş FK'ya penaltılarla yenilerek küme düştü.

Kayseri'de bir devrin sonu: Yıllar sonra küme düştüler!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Argıncık 2 No'lu Saha'da oynanan müsabakanın normal süresi 1-1 sona erdi. İlk yarıda Silvan ile 1-0 öne geçen Okumuş'a, 82'de Nurettin Murat yanıt verdi ve müsabaka beraberlikle sona erdi. Direkt penaltı atışlarına gidilen maçta Okumuş FK, penaltılarda 9'da 7 yaparken, Yolspor ise 9 penaltının 6'sını gole çevirdi. Müsabaka toplamda 8-7 Okumuş FK üstünlüğü ile sona erdi.  

Bu müsabaka sonucunda Okumuş FK ligde kalırken, Süper'de şampiyonluklar yaşayan, BAL'da mücadele eden, alt yapısından binlerce sporcu yetiştiren Yolspor yıllar sonra küme düştü.  Yolspor, gelecek sezon Birinci Amatör Küme'de mücadele edecek. 

Kayseri'de bir devrin sonu: Yıllar sonra küme düştüler!

STAT: Argıncık 2 No'lu
HAKEMLER: Özgür Reha Alıcı, Osman Baruk, İbrahim Çolak,
İ.OKUMUŞSPOR: Harun Bayram, Halis Barbaros, Samet Sarıçiçek, Hakan Yılmaz, Efekan Korkmaz, Emrecan Tepedaş, Enbiya Kurtuluş, Silvan Gezer, Ahmet Kemal Kocagöz, Musa Güneş, Cengiz Çay
KAYSERİ YOLSPOR: Mehmet Başer; Mustafa Karakaya, Nurettin Murat, Yaşar Çam, Mehmet Doğru, Emre Akkoyun, Abdullah Budak, Muhammed Akçiçek, Hanifi Söğüt, Buğrahan Duğan, Muammer Savaş
GOLLER: Dk.31 Silvan Gezer (İ.OKUMUŞSPOR), Dk.82 Nurettin Murat (KAYSERİ YOLSPOR)
KIRMIZI KARTLAR: Dk.85  Hakan Yılmaz, Dk.90+3 Ahmet Kemal Kocagöz, Dk.90+5 Emrecan Tepedaş (İ.OKUMUŞSPOR)

Kayseri'de bir devrin sonu: Yıllar sonra küme düştüler!