Kayseri'de bayram öncesi büyük tepki!

Kurban Bayramı öncesi şehirlerarası otobüs tarifelerine uygulanan ucretin bir günde artış göstermesi büyük tepki topladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de bayram öncesi büyük tepki!

Kayseri'de Kurban Bayramı nedeniyle il dışına çıkmaya hazırlanan vatandaşlar otobüs, uçak biletlerini almaya başladı. Ancak internet siteleri bir günde fiyatları arttırdı. Bu durumu gören vatandaşlar tepki gösterdi.

Bayram tatilini fırsat bilerek il dışına çıkmak isteyen birçok kişi biletlerini almaya başladı. Ancak bilet satış sitelerinde yaşanan ani fiyat artışları, vatandaşın dikkatini çekti.

Kayserili vatandaşlar, bilet fiyatlarındaki ani artışların doğru olmadığını vurguluyor. Bir vatandaş, ''Dün Ankara için baktığım bilet 300 TL iken bugün 500 TL olmuş. Bu hem bütçeyi zorluyor hem bizleri de zor durumda bırakıyor. Fiyatların bu şekilde aniden artması gerçekten çok üzücü.'' dedi.

Kayseri'de bayram öncesi büyük tepki!

Fırsatçılığa karşı önlem alınmalı!

Firmalar adeta bayram zamanını fırsat bilerek bilet fiyatları ile oynuyor. Vatandaşlar ani artışın fırsatçılık olduğunu ve yetkililerin bu duruma müdahale etmesi gerektiğini belirtiyor.

İnsanlar bütçelerine uygun şekilde tatil planı hazırlarken bilet fiyatlarının aniden artması vatandaşları zor durumda bırakıyor. Vatandaşlar bilet fiyatlarının kontrol edilmesini ve fırsatçılığa karşı önlem alınmasını bekliyor.