Kayseri'de Askıda Bilet Uygulaması

Kayseri'de şehirlerarası otobüs biletlerine yapılan zamlar, yaklaşan bayram tatili nedeniyle ailelerin yanına gitmek isteyenleri düşündürürken 'askıda bilet uygulaması' yüzleri güldürdü. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayseri'de Askıda Bilet Uygulaması

Kayseri’de şehirlerarası otobüs biletlerine yapılan zamlar, yaklaşan bayram tatili nedeniyle ailelerin yanına gitmek isteyenleri düşündürürken ‘askıda bilet uygulaması’ yüzleri güldürdü.

Kayseri'de Askıda Bilet Uygulaması

Bayram tatilinin vatandaşların ve turizmcilerin yoğun talebi üzerine dokuz güne uzatılması, bayram tatilini şehir dışında dinlenerek değerlendirmek isteyen kişilerin ve ailelerinin yanında geçirmek isteyen öğrencilerin şehirlerarası ulaşım firmalarına akın etmesine sebep oldu.

Bayram için ek seferlerde düzenlediklerini belirten turizm firması yetkilileri, talebin fazla olmasından kaynaklı Nisan itibariyle biletlere zamlı tarife uygulanacağını da vurgulamıştı. 

Ailesinden uzakta olan ve bayramda sevdikleriyle bir araya gelen öğrenciler, bilet fiyatları karşısında çaresiz düşünürken, güzel haber Melikgazi Yurt Müdürlüğü’nden geldi.

Kayseri'de Askıda Bilet Uygulaması

Askıda Bilet İle Bağlar Kuruluyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’ne bağlı Melikgazi Yurt Müdürlüğü, Türkiye Diyanet Vakfı iş birliği ile birlikte ‘Askıda Bilet Uygulaması’ uygulamasını hayata geçirdi.

Melikgazi Yurt Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘birçok öğrencimize bayram tatilinde gidiş-dönüş biletleri alındı. Aynı zamanda 'Yetim Gülerse Dünya Güler' projesi kapsamında yurdumuz öğrencilerine hediyeler verildi.’ dedi.