Kayseri'de altın fiyatları güne nasıl başladı? (28 Aralık)

Gram altın güne yükseliş ile başladı. Yatırımcının en çok tercih ettiği çeyrek altın ise dalgalı ilerliyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 28 Aralık güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayseri'de altın fiyatları güne nasıl başladı? (28 Aralık)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altının gramı güne yükselişle başlarken çeyrek altın ise dalgalı ilerliyor. ABD'de enflasyon verilerinin yüksek gelmesi ve Fed'in faiz artırımını hızlandırabileceği beklentileri, yatırımcıların güvenli liman olarak gördükleri altına yönelmesine neden oldu. Uzmanlar, altın fiyatlarının önümüzdeki günlerde de yükselişini sürdürebileceğini belirtiyor.

Ekonomist İslam Memiş, altın fiyatlarında 2024 fiyatlanmasının ne zaman başlayacağını Tv100’deki köşe yazısında açıkladı. Memiş; ‘İçeride de stabil sakin bir seyir var.

Bunun bu hafta sonuna kadar korunmasını bekliyoruz. Önümüzdeki haftadan itibaren, muhtemelen 15 Ocak gibi 2024 yılının yavaş yavaş fiyatlanması başlar. Şu anda jeopolitik gerilimi tırmandıracak ufak tefek saldırılar, haberler geliyor ama piyasaları rahatsız edecek bir haber akışının olmadığını gözlemliyoruz’ ifadelerine yer verdi.

İşte 28 Aralık Kayseri’de altın fiyatları    

Gram altın
Alış: 1,973
Satış: 1,974

Çeyrek altın
Alış: 3,245
Satış: 3,339

Yarım altın
Alış: 6.480
Satış: 6.677

Cumhuriyet altın
Alış: 13.020
Satış: 13.312