Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (9 Haziran)

Altın fiyatları, hafta sonu piyasalarda düşük bantta seyrediyor. Yatırımcılar gram ve çeyrek altının yeni haftaya nasıl başlayacağını merak ediyor. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 9 Haziran güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (9 Haziran)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatları, hafta sonu piyasalarda düşük ilerliyor. Ancak Ekonomist İslam Memiş, yaz aylarında altın piyasasında yükselişlerin olabileceğini ön gördü. Dolayısıyla yatırımcılar bu zamanda yatırım yapması gerektiğini söyledi. 

Ekonomist İslam Memiş, altın ve gümüş piyasalarındaki son gelişmelere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, ‘Altın ve gümüş Ons ve gram tarafta son güzelliklerini yapıyor. İki haftadır belirttiğim gibi bayrama kadar işinizi görüp tatile öyle çıkın. Bu sessizliğin arkası tufan,’ dedi.

Memiş, iki haftadır beklenen seviyelere işaret ederek Ons gümüşün 29,50 dolar seviyesini gördüğünü ve bu seviyeyi tekrar beklediğini belirtti. Ayrıca, Ons altının 2.280 dolara yaklaşmakta olduğunu vurgulayan Memiş, ‘Gramları takip edenler onsları takip etmeli. 2.280 dolar bekleyenler hazır olsun,’ ifadesini kullandı.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 9 Haziran güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,386
Satış: 2,386

Çeyrek altın
Alış: 3,914
Satış: 3,984

Yarım altın
Alış: 7.844
Satış: 7.960

Cumhuriyet altın
Alış: 15.567
Satış: 15.871